31/05/2022

10/01/2022

Benvingudes famílies:❄️Durant aquests dies de vacances es va portar a terme el redisseny del pati de l’escola Voltregà (del concurs dels pressupostos participatius de l’ajuntament de Sant Hipòlit.)🗳️Gràcies als vostres vots, el nou pati de l’escola Voltregà ja és una realitat.Ara toca gaudir-lo, omplir-lo de vida, d’experiències, *cuidar-lo i respectar-lo* perquè ens pugui durar molts anys.🌸🌳🦋🐞🐜🌱🪵És molt important *respectar les normes en tot moment durant les entrades i sortides*Mantenir-lo està a les nostres mans!!!🙌🏻El nostre pati!👧🏻👦🏻El teu pati!🧍🏻🧍🏼‍♀️Gràcies per fer-ho possible!!!

02/12/2021

La gimcana VolTió va ser tot un éxit, cada infant va poder trobar el seu tió.

no se han encontrado imágenes

29/10/2021

Doncs ja ho tenim això…. Aquí teniu un resum del matí amb aquests torradors de castanyes que ho han donat tot! 🔝🔝🔝 De nou donem les gràcies als que ho han fet possible

29/06/2021

Volem agraïr tota la tasca feta durant el curs a la Judit, en Moi i la Mireia.Sempre que volgueu, aquí estarem!

06/03/2021

Aquí us deixem un petit tastet de les portes obertes de l’Escola Voltregà. Esperem que ho disfruteu

https://www.instagram.com/p/CME099GK6Gk/

11/12/2020

A casa del vell llop 🐺 afamat per sopar sempre hi ha una miserable sopa de verdures🍲!!! Però una nit, truquen a la porta de la petita cabana …🏚

10/12/2020

Em dic Anita Garcés, tinc vuit anys i escric un diari. El papa viu a l’Antàrtida amb els pingüins i la mama és una escriptora de best-sellers. Ara ja no apareix a les llistes de més venuts i està trista. Per això la Lulú Llopis, la seva representant, ha proposat que adoptem un llebrer. Diu que els llebrers estan de moda i que serà el protagonista de la presentació del nou llibre. Avui el Llebrer ha arribat a casa i estic molt contenta. Ens farem amics de debò i no permetré que li passi mai res!

10/12/2020

🌏 Què és el canvi climàtic?
🧐L’hem causat nosaltres?
🤷‍♀️Quines conseqüències té?
👆🏻Som a temps de solucionar-ho?💪

08/12/2020

🧐Explora la història i la ciència que hi ha darrere d’algunes de les 🚟🚝🛰🏗supermàquines que ens fan la vida més fàcil, ⚙️🔩de les politges que fan alçar i abaixar ponts llevadissos a les grues que aixequen tones de pes …

07/12/2020

🐭Tots els ratolins recollien menjar 🌾🍃per passar l’hivern, menys en Frederick, que recollia colors i 🌷🌞rajos de sol…

06/12/2020

🐞Poemes voladors, 💦poemes d’aigua, 🦁poemes que repten i poemes rugents. Un enfilall de poesies juganeres…🐥

05/12/2020

Atles del món 🌍 és un meravellós viatge il·lustrat al voltant del món, amb el que podràs descobrir els racons més sorprenents de la Terra: els guèisers islandesos, les caravanes del desert del Sàhara i les ciutats maies de Mèxic…

04/12/2020

Diverteix-te amb les increïbles aventures dels Pirates Rodamons i descobreix el tresor més gran de tots: l’amistat!
Estàs preparat per pujar al vaixell i jugar, cantar i ballar amb EL POT PETIT?

03/12/2020

Amb dotze anys, la vida de l’Ellie Cruz es capgira com un mitjó quan la seva mare, que és professora en un institut, arriba a casa amb un noi molt estrany: va vestit com una persona gran i es passa tota l’estona remugant i queixant-se per tot. Com el seu avi, precisament! El més sorprenent és que és de debò el seu avi, un científic anomenat Melvin Sagarsky que es veu que ha descobert la fórmula de l’eterna joventut i que l’ha provat amb ell mateix amb uns resultats excel·lents.

02/12/2020

Celebrar el Nadal? 🎅🏻Cap problema per a l’Os Desastrós! 🐻Amb els seus amics el Catxalot i el Teixó, va a buscar un arbre de Nadal, 🎄i de seguida troben el més bonic de tot el bosc. Però la família Lludri també vol celebrar el Nadal i s’han fixat precisament en el mateix arbre…

01/12/2020


És gairebé Nadal quan en Manuel, la Camila i la Shonda, juntament amb les seves dues mares, la Isabella y la Dominique, s’instal·len a la seva nova ciutat. No triguen a rebre una increïble sorpresa: deu simpàtics elfs es presenten a la porta de casa seva i els fan saber que el mateix Pare Noel els ha encarregat que trobin una base operativa pel Nadal a la seva ciutat. I demanen als tres nens que els ajudin a empaquetar els 230.119 regals que cal repartir i a tenir-los llestos per a l’hora en què està previst que passi el trineu. Arribaran a temps de salvar el Nadal?

30/11/2020

👉🏻La comissió de llibres de l’AFA 📖 amb la col·laboració de la comissió de biblioteca de l’escola 📚us hem preparat una sorpresa 🎉perquè gaudiu d’aquest mes de desembre d’una manera ven especial🎁.
«UN CALENDARI D’ADVENT DE CONTE»

✨Feu volar la vostra imaginació amb els contes i llibres que cada dia recomanarem 📆.

Deixeu que els llibres us atrapin!
Esperarem l’arribada del Nadal 🎄d’una manera ven especial! 💫

BONA LECTURA!!

📢 COMUNICAT DE LA COMISSIÓ D’EXTRAESCOLARS

Famílies,

En compliment de la Resolució SLT/2700/2020, de 29 d’octubre per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya, us informem que amb data d’avui 30 d’octubre de 2020, queden suspeses les activitats extraescolars organitzades per l’AFA per un període de 15 dies, llevat que per l’autoritat competent es prorrogui la mesura.

El servei d’acollida matí i tarda s’oferirà amb normalitat perquè durant el servei es respecten els diferents grups bombolla.

Estem a l’espera de més instruccions per part del Departament d’Educació, en cas d’existir algun canvi, us informarem degudament.

Gràcies per la comprensió.

Comissió d’Extraescolars

20/10/2020

Primera reunió virtual amb tots els membres de l’AFA.

14/09/2020

El treball per projectes

Les tendències en el món educatiu ens empenyen a adoptar noves maneres de fer i d’avaluar. Una de les metodologies que s’estan implementant més actualment a les aules és el treball per projectes. 

Què és?

El treball per projectes és una manera d’abordar els continguts de forma globalitzada; és a dir, no fragmentada. Sota aquest paraigua, s’hi acullen diferents termes i variacions metodològics: projectes de treball, aprenentatge basat en projectes, treball globalitzat, treball per reptes, projectes de recerca… Sigui quin sigui el nom que hi donem, aquesta manera de treballar es basa en uns “imprescindibles”:

  • La globalització i la interdisciplinarietat: l’organització dels continguts no és fragmentada ni per àrees. Els continguts no es donen en unitats aïllades.
  • L’aprenentatge significatiu: el que es fa a l’aula té relació directa amb l’entorn dels nens i les nenes, per això són bàsiques la transferència i l’aplicació en la seva vida, en el món real fora de l’aula (treballcompetencial).
  • L’alumne com a centre de l’aprenentatge, subjecte actiu; conscient del que va aprenent i de com ho aprèn (metacognició, metaaprenentatgeautoavaluació). L’alumne s’autoregula, adquireix autonomia; es respecten i es potencien els seus talents (intel·ligències múltiples). Aquest punt suposa un treball cooperatiu i inclusiu. El que importa és el procés, i no solament els resultats. El docent ha de ser guia, mediador, engrescador…
  • Es parteix d’un repte que es resol amb un producte després d’un treball de descoberta, d’experimentació, de cerca d’informació o d’investigació.

Fases del treball per projectes

Plantejament de la situació mitjançant un element que motiva a l’acció i a la comprensió de la situació. Ens plantegem un repte.

Revisió de què en sabem i avançament del que creiem que cal saber per resoldre el nostre repte. Planificació i organització de les accions que haurem de fer.

Investigació: és la fase d’informació, de descoberta, d’experimentació, de connexions, de relacions i de construcció de sentits.

Síntesi de tot el que s’ha anat descobrint i aprenent.

Transferència dels aprenentatges a la vida real.

Solució del repte plantejat i, per tant, creació d’un producte final.

Amb el guiatge del mestre i el treball cooperatiu amb els companys i les companyes, cada nen i cada nena aprèn descobrint i participa activament en els processos cognitius de cada fase del projecte.

Categorías: Afa Voltregà